Sazh, FF XIII-2'ye DLC Olarak mı Dönecek?

Sazh ve Vanille için yapılan harika bir cosplay çalışması
06.12.2011 20:25 Levent Polater


    Dengeki Playstation dergisi Final Fantasy XIII-2'yi inceledi ve derginin verebileceği en yüksek puan olan "S" puanını aldı. Dergi, FF XIII hayranları için üzücü bir açıklama yaptı, Sazh oyunda görülmeyebilir..
 
    Sazh, FF XIII'de ana karakterlerden biriydi fakat FF XIII-2'de ismi hiç geçmiyor. Şimdiye dek gördüğümüz ve izlediğimiz tüm ekran görüntüleri ve videolarda Sazh'ın varlığına bir işaret yok. Dergi, Sqaure Enix'e Sazh'ın olup olmayacağı ile ilgili bir soru yöneltmiş. SE'den gelen yanıt ise şu şekilde olmuş:
 
    “Final Fantasy XIII-2, çıkışından sonra da devam edecek. o yüzden oyunu takip etmeye çalışın"
 
    Bu açıklamadan Sazh'ı bir DLC içeriği olarak görebileceğimiz düşüncesine varılıyor. Final Fantasy XIII'te DLC yoktu ama FF XIII-2 DLC konusunda üzerine düşeni yapmaya hazır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 27 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 41 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 47 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler