Scavengers 28 Nisan'da Erken Erişime Açılıyor

26.04.2021 18:46 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Midwinter Entertainment, oynaması ücretsiz hayatta kalma shooter oyunu Scavengers'ın 28 Nisan'da PC'de (Steam ve Epic Games Store) erken erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları daha sonraki bir tarihte gelecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Scavengers, stratejik ve hayatta kalmaya çalıştığın bir savaş alanında geçen bir oyun. Üç kişilik ekiplerin, sandbox tarzı PVE ve sınıf tabanlı PVP'nin birlikteliğinde hayatta kalmak ve hâkim olmak için mücadele ettiği oynaması ücretsiz aksiyon nişancı oyununa gir. Farklı durumlara uyum sağlayabilen Keşifçi (Explorer) listesinden seçimini yap, benzersiz yetenekler ve silahlar ile kendini donat ve düşmancıl çorak toprakların zorluklarını fethet. Düşman oyuncuları ve donmuş Dünya sakinlerini zekânla ve gücünle alt et.

 
Yeni fragmanı:

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler