Scribblenauts, Nintendogs'tan Etkilendi

Scribblenauts ile yaratıcılık eş anlamda kullanılabilir, çünkü oyundaki amacınız kesinlikle yaratıcı olmak.
02.05.2011 09:54 Alkan Adakaner


      Scribblenauts ve Nintendogs! Bu birbirinden oldukça farklı iki oyun arasında ne gibi bir etkileşim olabilir? Scribblenauts oyunlarını geliştiren ve bu seri ile çok büyük bir başarı yakalayan 5th Cell, firmanın pazarlama ve yaratıcılık anlamında Nintendogs'un göz önüne alarak kendi oyununu geliştirdiğini açıkladı.
 
      5th Cell'den Jeremiah Slaczka, "İnsanlar Scribbleauts'un çılgın bir fikir olduğunu düşünüyor, ama temel tasarıma başladığımda, Nintendogs'u göz önüne almıştım." sözleriyle başladığı açıklamasında kendi kendisine Nintendogs'un neden pazar lideri (çünkü müthiş satış rakamlarına ulaşmıştı) olduğunu sorduğunu, olaya teknik yönden bakmayı bırakıp ana temanın köpekcikler olduğunu gördüğünü, kimsenin bu köpeklerden nefret etmediğini anladığını söyledi.

    Slaczka, kendilerinin yaratıcılık ve farklılıktan yana tercihlerini kullanmalarına rağmen Nintendogs'un pazara yeni bir şeyler sunmasından etkilendiklerini söyleyerek başarılarının arkasında ne gibi etkenlerin olduğunu açıkladı.
 
      5th Cell şu sıralar Xbox Live Arcade'e' özel shooter oyunu Hybrid üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Umarız yine yenilikçi bir yapımla karşımıza çıkarlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scribblenauts Platformlar: DS Geliştirici: 5TH Cell Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler