"Scrolls İleride Free-to-play Olabilir"

21.10.2013 15:10 Gökhan Yılmaz

 
     Mojang'ın geliştirmiş olduğu kart oyunu satışlar konusunda pek başarılı bir tablo çizemiyor. Haziran ayından beri hızlı bir şekilde 100.000 adede sıçrayan Scrolls'un şu anki gidişatı pek parlak değil zira Temmuz ayından itibaren sadece 10.000 satış yapabilmiş.
 
     Scrolls'u şu an günlük 3.000-4.000 kişi oynuyor ve kuruculardan Jakob Porser bu konu hakkında şunları söylüyor:
 
     "Scrolls'un Minecraft'tan daha az satacağını zaten biliyorduk, bu iki oyunu karşılaştıramazsınız. Şu an sahip olduğumuz oyuncu sayısından memnunuz ama daha fazla oyuncunun dikkatini çekebilmek için Scrolls'u ücretsiz yapmamız gerekiyorsa o kapıyı da kapatmıyoruz. Diğer kart oyunları bugünlerde öyle çalışıyor ve şimdiden standart haline geldiyse bu kurala uymamız gerekebilir."
 
     Açıkça görülüyor ki Heartstone'un bugünlerde dikkat çekiyor olması ve aynı zamanda da Free-to-play olması Scrolls ekibini düşünmeye itmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scrolls Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler