Sea of Stars'ın Müzikleri Chrono Trigger Bestecisi Yasunori Mitsuda'ya Emanet

07.04.2020 17:44 Gazali Çetinkaya

 
The Messenger'ın arkasındaki ekip Sabotage Studio tarafından geliştirilen sıra tabanlı rol yapma oyunu Sea of Stars'ın müzikleri Yasunori Mitsuda'ya emanet.

Chrono Trigger, Xenogears ve Shadow Hearts ile tanınan besteci Yasunori Mitsuda, Sea of Stars'ın müziklerinde Eric W. Brown ile birlikte çalışacak.
 
Yasunori Mitsuda konu ile ilgili olarak, "Nedenini tam olarak bilmiyorum fakat 90'ların nostaljik altın çağını harika yansıtan Sea of Stars'ı ilk gördüğüm anda kendime 'Bu oyunun müziklerini yazmak istiyorum' dedim." 
 
"Klasik tarzı benimseyen çok fazla oyun çıkmasına rağmen, sadece nostaljinin oyuncuları tatmin ettiğini sanmıyorum. Stüdyonun daha önceki oyunu The Messenger'da görüldüğü gibi Sabotage Studio klasik formüle yeni sistemler ve fikirler ekleyerek çalışmalarına taze ve yeni bir hava katıyor." 
 
Sea of Stars'ın Kickstarter kampanyası 19 Mart'ta $94,289 hedef ile başladı ve 18 Nisan'da bitecek kampanyada şu ana kadar $442,702 toplandı. “Single Player+” bonus zindan, oyun içi sinematikler, sahne arkası belgeseli, “New Game+” ve alternatif son hedeflerine ulaşıldı.

Sea of Stars 2022'de konsollar ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Stars Platformlar: PC Geliştirici: Sabotage Studio Dağıtıcısı: Sabotage Studio Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler