Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu

11.05.2024 20:10 Mehmet Tandoğan

 
Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan korsan temalı çok oyunculu Sea of Thieves, yeni bir başarıya imza atmış durumda. Açıklanan detaylara göre oyun geçtiğimiz ay Avrupa'da dijital PlayStation mağazasında en çok satan oyun oldu.
 
Sea of Thieves başarıdan başarıya koşuyor
 
 
Resmi PlayStation blog gönderisinde yayınlanan içeriğe bakacak olursak, ücretsiz oyunları saymazsak Sea of Thieves, ay boyunca Avrupa'da en çok indirilen 20 PlayStation 5 oyunu arasında ilk sırada yer alıyor. Toplamda Avrupa'nın en iyi 10 oyununun 4'ü arasında Sea of Thieves, Call of Duty: Modern Warfare 3, Grounded ve Fallout 4 yer alıyor. Bu oyunlar Microsoft tarafından oyunculara sunuluyor.
 
Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Sea of Thieves, Helldivers 2 ve Stellar Blade'in ardından üçüncü sırada yer alıyor. İlk onda diğer Microsoft oyunları arasında ise Modern Warfare 3 ve Grounded bulunuyor.
 
Sea of Thieves ilk olarak Mart 2018'de Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Aynı zamanda bu yapım Xbox Game Pass'te piyasaya sürülen ilk özel oyun oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 04 Haziran Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler