Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı

18.04.2024 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Rare ekibi tarafından geliştirilen ve Xbox tarafından oyunculara sunulan Sea of Thieves için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Microsoft'un sahibi olduğu stüdyo, oyunun 40 milyon oyuncuya ulaştığını aktarıyor.
 
Sea of Thieves PS5 sürümü yolda
 
 
 
Çevrimiçi çok oyunculu bir yapı ile bizlere sunulan ve korsan temasını içeren Sea of Thieves, 12. sezonla beraber oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek (Yeni sezon yakında geliyor.) Şu an için sadece Xbox ve PC için piyasada bulunan yapım 30 Nisan tarihinde PlayStation 5 konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
Korsan temalı yapım ilk olarak Mart 2018 yılında Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Microsoft, Temmuz 2022 tarihinde Sea of Thieves'in 15 milyondan fazla kişi tarafından oynandığını ve güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ettiklerini aktardı. Şimdi ise bu sayının 40 milyona ulaştığını aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler