Section 8: Prejudice'ın İlk Video ve Görselleri

14.09.2010 15:54 Alkan Adakaner


 
     Bu nesildeki birbirinden çılgın oyunların arasında kendine pek yer edinemeyen Section 8, düşük maliyeti ve ortalama satışları sayesinde geliştiricini zarara uğratmamıştı. Timegate Studios, bu seriyi devam ettirme niyetinde görünüyor, sanırım bu defa derslerine daha iyi çalışırlar.
 
     Geliştirici yayınladığı ilk video ve görsellerle Section 8: Prejudice'ı duyurdu. Videoda oldukça hızlı aksiyon sahnelerine sahip olan Prejudice'ın grafiklerinin ilk oyuna göre geliştiğini görüyoruz.
TimeGate CEO'su Adel Chaveleh'in açıklamasına göre Prejudice, senaryo moduna odaklı zorlu bir macera olacak.

     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlandığını düşündüğümüz oyun 2011 yılının başlarında piyasaya çıkacak. Oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda görebileceğiniz gibi, ilk videosuna da buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Section 8: Prejudice Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: TimeGate Studios Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler