Sega, 16 Mart Tarihinde Sonic the Hedgehog Paneli Düzenleyecek

13.02.2017 18:57 Gazali Çetinkaya

 
   Sega, 16 Mart tarihinde SXSW 2017'de resmi Sonic the Hedgehog paneli düzenleyecek. Panelde Project Sonic 2017 ve Sonic Mania'dan yeni haberler gelecek.
 
   Resmi açıklamada belirtilene göre panelde Aaron Webber (Sega), Mike Pollock (Sega), Takashi Iizuka (Sega), ve Roger Craig Smith (seslendirme sanatçısı) yer alacak. Takashi Iizuka, panel esnasında iki oyun hakkında gelen soruları yanıtlayacak. Her bir oyun için de yeni tanıtım ve bilgiler paylaşılacak. Ayrıca Sonic ile ilgili bir takım sürprizlerin olabileceği sinyali de verildi.
 
   SXSW 2017, 10-19 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. 
 
   Project Sonic 2017; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geliştiriliyor. Oyunun 2017 yılının sonlarında çıkması bekleniyor.
 
   Bir diğer Sonic oyunu Sonic Mania, 2017'nin ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Bizlere 2D platform türünde klasik Sonic deneyimini yeni bölümlerle sunmaya hazırlanan Sonic Mania'da üç oynanabilir karakter(Sonic, Knuckles, Tails) ve ek olarak orijinal bölümler küçük dokunuşlar eşliğinde bulunacak.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler