Sega 60. Yıl Dönümünü Ücretsiz Oyunlarla Kutluyor

14.10.2020 22:43 Gazali Çetinkaya

1960 yılında kurulan Sega bu yıl 60. yaşını kutluyor ve bunun şerefine PC oyuncularını dört ücretsiz mini oyun bekliyor.
 
Armor of Heroes (15-19 Ekim) - (Steam)

Çok oyunculu retro tank savaşı oyunu. Crazy Tanks, Skirmish ve Last Man Standing dahil olmak üzere dokuz oyun moduna sahip olacak. Tek oyunculu, arkadaşlarla birlikte yapay zekaya karşı veya dört oyuncuya kadar herkes birbirine karşı savaşacak.
 
 
Endless Zone (16-19 Ekim) - (Steam)

Bu side-scrolling shoot 'em up oyununda Endless evreni ve Fantasy Zone bir araya geliyor.

 
Streets of Kamurocho (17-19 Ekim) - (Steam)

Bu oyunda da Streets of Rage 2 ile Yakuza serisi birleşiyor. Kiryu ve Majima karakterlerini kontrol ederek önünüze çıkan herkesi döveceksiniz.
 
 
Golden Axed (18-19 Ekim) - (Steam)

Bir zamanlar Sega Avustralya'nın üzerinde çalıştığı fakat stüdyonun kapanmasıyla birlikte iptal edilen Golden Axe Reboot geri dönüyor.
 
 
 
Oyunları belirtilen tarihler arasında Steam'den ücretsiz olarak alabileceksiniz. Süre dolmadan kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyunlar sizde kalacak.
 
Son olarak, Nights into Dreams önümüzdeki 60 gün boyunca ücretsiz. Bunun için Sega'nın resmi kutlama sayfası üzerinden eposta adresinizle birlikte kayıt yaptırmanız gerekli.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler