Sega Mega Drive Classics Pack 4 Steam'de

Sega'nın bu klasikleri döneminin en iyi oyunları arasındaydı
28.01.2011 09:21 Alkan Adakaner

    16-bit dönemde fırtına gibi esen Sega'nın klasikleri Steam'e gelmeye devam ediyor. Bu defa Sega Mega Drive Classics Pack 4 Steam'deki yerini aldı.
 
     Bu pakette Alien Soldier, Gunstar Heroes, Landstalker, Light Crusader, Shining Force, Shining Force II, Shining in the Darkness, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 and Knuckles, Streets of Rage, Streets of Rage 2, ToeJam & Earl, ToeJam & Earl in Panic on Funkotron ve Wonder Boy III - Monster Lair gibi zamanının en iyileri arasına giren yapımlar bulunuyor.
     Her bir adedi 2.99 dolardan satılan paketin tamamına 7.50 dolara sahip olabilirsiniz. Toplu alımda çok büyük bir indirim yapılıyor. Sega Mega Drive Classics Pack 4'in Steam sayfasına buradan ulaşmanız mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sega Mega Drive Classics Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler