Sega PC'ye Daha Fazla Eski ve Yeni Oyununu Getirmeyi Planlıyor

09.08.2020 22:30 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2012'de PS Vita için çıkan Persona 4 Golden Haziran'da PC'ye geldi ve 1 aydan kısa bir sürede 500 binden fazla satan oyun aynı zamanda MMO'ları katmazsak Steam'de JRPG türünde eş zamanlı kullanıcı sayısında rekor kırdı.

Sega, Persona 4 Golden'ın PC üzerindeki başarısından sonra PC'ye daha fazla eski ve yeni oyun getirmeyi planladığını belirtti.

Sega Sammy başkanı ve operasyon direktörü Haruki Satomi, şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı raporda "Daha önce PlayStation Vita'da satılan Persona 4 Golden'ı yeniledik ve bu mali yılda Steam'de yayınladık. Aldığı olumlu eleştiriler ve düşük fiyattan satılması nedeniyle beklediğimizden daha iyi sattı. Daha önce çıkmış oyunları Steam'e ve yeni platformlara getirmek konusunda aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Haruki Satomi ayrıca yeni oyunları da en baştan itibaren PC'ye hazırlamak ve multiplatform olarak yayınlamak planlarının olduğunu belirtti.

Sega son zamanlarda bu konuda oldukça etkin. Persona 4 Golden'dan önce Catherine, Bayonetta, Vanquish ve Yakuza oyunları PC'ye geldi. Yakuza: Like a Dragon da PlayStation 4 ve Xbox One ile eş zamanlı olarak Kasım'da PC'ye gelecek.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 40 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler