Sega, Shenmue İsminin Kullanım Haklarını Kaybetti

19.02.2014 10:19 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli serilerinden Shenmue'yi uzun süredir göremiyoruz. Serinin devamıyla ilgili yakın geçmişte birçok söylenti ortaya çıkmış olsa da, Sega cephesinde ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Sega, Shenmue isminin kullanım haklarını kaybetti. 
 
    Resmi siteye baktığımızda Shenmue isminin kullanım haklarının 8. maddeden dolayı yitirildiği belirtiliyor. Bu maddeye göre eğer firma haklarını aldığı isimle ilgili 5 ile 10 yıl arasında yeni bir çalışma ortaya koymazsa kayıtlar otomatik olarak düşürülüyor.
 
    Bundan sonraki dönemde konuyla ilgili ne gibi gelişmeler göreceğimizi bilmiyoruz. Ancak yakın geçmişte özellikle Sony cephesiyle ilgili çok yoğun söylentiler alıyorduk. Bakalım neler yaşanacak? Bahsi geçen resmi sitenin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler