Sega, THQ'ya CoH 2 Yüzünden Dava Açtı

O değil de, Steam iyi komisyon alıyormuş.
10.07.2013 12:43 Gökhan Yılmaz

   
     Bildiğiniz üzere THQ iflas bayrağını çektikten sonra oyunları kapış kapış dağıtımcılar tarafından satın alınmıştı. Sega bu dağıtımcılardan biriydi ve Company of Heroes markasını 26.6 Milyon Dolar'a satın almıştı. Fakat şu an arada bir anlaşmazlık var ve Sega THQ'ya 630.000£'luk dava açtı (Yaklaşık 940.000$).
 
     Bu olaylardan önce Company of Heroes 2 çıkış hazırlıkları yapıyordu ve oyun Eylül 2012'den 24 Ocak 2013 tarihine kadar 20.755 adet ön sipariş sattı. Bu normalde 1.345.301$ anlamına geliyor fakat Steam'in %30'luk payını çıkarırsak THQ'ya 941.000$ kalıyordu.
 
     Sega'nın davada iddia ettiği durum ise THQ'nun bu parayı Valve'den 19 Aralık 2012'den sonra, yani iflası için yasal işlemleri başlatmasından sonra aldı. Bu da demek oluyor ki bu ön sipariş parası Sega'ya ait. Bakalım son sözü söyleyecek olan mahkeme bu duruma nasıl karar verecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler