Sega, Valkyria Chronicles 4'ü Duyurdu

20.11.2017 19:19 Tunahan Safdır

 
     Sega yaptığı yeni duyuruyla birlikte Valkyria Chronicles 4'ün PlayStation 4, Xbox One ve Switch için geleceğini açıkladı.

     2. Dünya Savaşı dönemi Avrupa'sında geçecek olan oyun sıra tabanlı strateji ve thirs person shooter elementleri barındıracak. Valkyria Chronicles 4, orijinal Valkyria Chronicles ile aynı zaman diliminde geçecek ancak tamamen yeni karakterlere odaklanacak. Genç kumandan Claude Wallace, ağır silah uzmanı Riley Millet, keskin nişancı Kai Schulen ve dahası Valkyria Chronicles 4'te oyuncuları bekliyor olacak. Savaşın acı yönünü deneyim ederek arkadaşlığın ve birlik beraberliğin bu soğuk savaş atmosferinden kurtulmaya yetip yetmeyeceği sorusuna yanıt arayacağınız oyunun müzikleri daha önce Final Fantasy oyunlarında da çalışmış olan besteci Hitoshi Sakimoto tarafından yapılıyor.

     Henüz net bir çıkış tarihi verilmese de oyun 2018 yılı içerisinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler