Sega, Vanquish'in Satışlarından Ümitli

26.10.2010 09:42 Alkan Adakaner


 
    Oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan ve oyuncular tarafından da genel olarak beğenilen Vanquish'in Japonya'daki ilk gün satış rakamı 56.000 adet olarak açıklanmıştı. Bu rakam oyunun aldığı puanlara göre biraz düşük görünüyor, ama Sega bu duruma iyimser yaklaşıyor ve Amerika'daki satışların oldukça makul olduğunu söylüyor.
 
    Sega'nın Batı'daki patronu olan Mike Hayes, oyunun henüz iki gündür piyasada olduğunu ve sadece ilk gün satış rakamlarını görebildiklerini bu nedenle oyunun performansı için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyor. 
 
     En azından 1 ya da 2 hafta sonra oyunun gerçek satış performansının ortaya çıkacağını düşünen West, oyunun yeni bir yapım olduğunu ve bir çok ünlü oyunla kafa kafaya gittiğini söylüyor. Yetkili Vanquish'in performansından umutlu olduğunu da vurguladı.
 
     Platinum Games'in Sega ile olan anlaşması 4 oyunun ardından sonra erdi ve Platinum Games bu ortaklığı sürdürme niyetinde olduğunu açıkladı. Vanquish'in satışları Sega'nın da Platinum Games ile olan ilişkisinde belirleyici rol oynayacaktır.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler