Sega ve Amplitude Studios Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Humankind'ı PC için Duyurdu

19.08.2019 22:12 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Sega ve geliştirici Amplitude Studios, tarihsel sıra tabanlı strateji oyunu Humankind'ı PC için duyurdu. 2020'de çıkacak.
 
Öne çıkan özellikleri:
 

Tunç Çağı'ndan Modern Çağ'a kadar 60 tarihi kültürü birleştirerek kendi uygarlığınızı oluşturun. Her kültür kendi özel oynanış katmanına sahiptir ve neredeyse sınırsız sonuçlara yol açar. Hangi medeniyeti şekillendireceksin?
 
Yaptığın her büyük eylem, her ahlaki seçim, kazandığın her savaş şöhretini oluşturur. En büyük şöhrete sahip olan oyuncu oyunu kazanır. Dünyada en derin izi bırakan kişi sen olabilecek misin?
 
Gerçek tarihsel olaylarla karşılaşın, ünlü şahsiyetlere liderlik edin ve bilimsel atılımlar gerçekleştirin. Dünyanın doğal harikalarını keşfedin ya da insanlığın olağanüstü yaratıklarını oluşturun. İnsanlığın akışını nasıl değiştireceksin?
 
Şehir kurma ve savaşlar ile taktiksel yeteneklerinizi gösterin. Bir savaşı sekiz oyunculu bir dünya savaşına dönüştürmek için müttefiklerini çağırın. Hangi stratejiyi kullanacaksın?

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Humankind Platformlar: PC Geliştirici: Amplitude Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler