Sega'nın 29 Ekim Sürprizi Belli Oldu

29.10.2013 23:39 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasından 29 Ekim'de yapılacak bir duyuruyu işaret eden Sega'nın sürprizi belli oldu. Firma, Typing of the Dead: Overkill'i PC'ye özel olarak çıkardı.
 
    Geçmiş yıllarda konsollara çıkan House of the Dead: Overkill'in PC sürümü olan oyunda oynanış günümüzdeki oyunlardan biraz farklı. Typing of the Dead: Overkill'de karşınıza çıkan zombileri mouse hareketiyle değil, ekranda çıkan kelimeleri klavyeyle yazarak öldürüyorsunuz.
 
    Steam'in cadılar bayramı indirimleri sayesinde 1 Kasım'a kadar 9.99 dolardan satılan oyunun ilerleyen döneminde iki kişilik co-op modu eklenecek. Yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada ufak bir bilgi ekleyelim, oyunda normal House of the Dead: Overkill'i oynamak için de bir seçenek yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Typing of the Dead: Overkill Platformlar: PC Geliştirici: Modern Dream Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 55 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler