Şehir Kurma Oyunu SteamWorld Build, Konsollar ve PC için Duyuruldu

24.01.2023 16:56 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Thunderful Games ve geliştirici The Station, şehir kurma oyunu SteamWorld Build'ı PlayStation 5, Xbox Series  PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu.
 
Oyun 2023'ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülecek. Ek olarak şu anda PC için bir demo mevcut.
 
SteamWorld Build'da steam robotları, onları uzaya götürebilecek eski teknolojiyi ortaya çıkarmak için bir maden kasabası kurar. Kaynakları etkili şekilde yönetebilir, vatandaşların artan ihtiyaçlarını karşılayabilir ve madenlerini aşağıda pusuda bekleyen yaratıklardan koruyabilir misin?
 
Bir SteamWorld maden kasabasının mimarı ol! Steam robotu vatandaşların için temelleri at ve evler yükselt, onları tok tut ve biraz kök salma eğlencesi sun.
 
Kasabanın altında terk edilmiş bir maden var ve söylentiye göre bu maden, eli kulağındaki kıyametten kurtulmanın anahtarı olan eski teknolojiyle dolu. Kasabanı genişletmek için yerin üstündeki doğal kaynakları ve madende gömülü olan bol miktardaki cevheri kullan. Daha derine inme ve anlatılmamış zenginlikleri ortaya çıkarma arayışına katılmak için yeni konut katmanlarını teşvik et ve en nihayetinde onları gezegenden uzaklaştırmalarına yardım et!
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler