Sekiro: Shadows Die Twice Bir Aksiyon Macera Oyunu, RPG Değil

14.06.2018 17:30 Gazali Çetinkaya

 
   Dark Souls serisinin geliştiricisi From Software yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ı geçtiğimiz günlerde Microsoft'un E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurdu ve kapalı kapılar ardında oyunun demosunu oynama fırsatı yakalayan PC Gamer oyun hakkında yeni detaylar paylaştı.
 
   İlk olarak, Sekiro: Shadows Die Twice bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, bir rol yapma oyunu değil.
 
   PC Gamer tarafından belirtilene göre, Sekiro: Shadows Die Twice'da karakter yaratma sistemi, sınıf seçimi, güç, sağlık, dayanıklılık gibi karakterin seviyesini arttırabileceğiniz istatistikler, multiplayer oynanış, donanabileceğiniz silah, zırh gibi ekipmanlar ve ruh ya da benzeri toplanabilirlerin hiçbiri yok.
 
   Duyuru fragmanında gösterildiği üzere, ana karakterin sol kolu protez ve çevreden bulabileceğiniz bazı araçlar bu protez kola yerleştirilip kullanılabilecek. PC Gamer bunun hakkında, eğer Bloodborne'da silahın farklı bir tipe dönüşümü özelliğini sevdiyseniz muhtemelen bu yeni sistemi de seveceksiniz, diyor.  
 
   Oyun 1500'lerin sonunda Japonya Sengoku döneminde geçecek ve oyuncular görevi efendisini kurtarmak olan acımasız bir savaşçı kahramanın rolünü üstlenecek. PC Gamer'ın ilk izlenimlerinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

   Sekiro: Shadows Die Twice 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler