Sekiro: Shadows Die Twice Satışları 5 Milyonu Aştı, Yeni Güncelleme 29 Ekim'de Yayınlanacak

29.07.2020 17:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici FromSoftware, Sekiro: Shadows Die Twice'ın 5 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

Bununla birlikte oyunun yeni güncellemesinin 29 Ekim'de yayınlanacağı açıklandı.

Güncelleme oyuna boss rush tarzı bir mod ekleyecek. Daha önce kesmiş olduğunuz boss'larla istediğiniz zaman tekrar ve arka arkaya savaşabileceksiniz.

Ayrıca The Wolf için üç yeni görünüm geliyor. Bunlardan ikisi Old Ashina Shinobi ile Tengu ve oyun içinde belirli gereksinimleri karşılayarak açabileceksiniz.
 
Güncellemenin getireceği son özellikle oyuncular oyun alanlarına diğer oyuncular için 30 saniyeye kadar hayalet görünümünde eylemlerini gösterdiği mesajlar bırakabilecek.
 
Bloodborne ve Souls serisinin yaratıcılarından zorlayıcı aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Stadia versiyonu bu sonbaharda çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler