Sekiro: Shadows Die Twice için Bir Buçuk Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

14.01.2019 10:08 Gazali Çetinkaya

 
Game Informer, From Software'ın aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice için bir buçuk dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Hirata Estates adlı bir bölge gösteriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dark Souls serisinin yaratıcıları olan geliştirici FromSoftware'dan tamamen yeni bir macera oyununda intikama giden yolda kendi rotanızı zekice çizin.

Sekiro: Shadows Die Twice'ta, ölümün eşiğinden kurtarılan, onurunu kaybetmiş ve vücudu biçimsizleşmiş bir savaşçı olan "tek kollu kurt" karakterini canlandırıyorsunuz. Kadim bir soydan gelen, genç bir lordu korumak için ant içtiniz ve tehlikeli Ashina klanı da dahil olmak üzere birçok acımasız düşmanın hedefi haline geliyorsunuz. Genç lord, düşman tarafından ele geçirildiğinde, ölüm dahil olmak üzere hiçbir şey sizi onurunuzu kurtarmak için mücadele edeceğiniz tehlikeli görevden alıkoyamayacak.

Karanlık ve sapkın bir dünyada gerçeküstü düşmanlarla karşı karşıya geldiğiniz, sürekli ölüm kalım mücadelesinin verildiği acımasız bir dönem olan 1500'lerin sonlarındaki Sengoku Dönemi Japonya'sını keşfedin. Gizlenebileceğiniz, dikey olarak gezinebileceğiniz ve acımasız bir şekilde kafa kafaya savaşabileceğiniz kanlı çatışmalarda ölümcül protez araçlardan ve güçlü ninja yeteneklerinden oluşan cephanenizi ortaya çıkarın.


Sekiro: Shadows Die Twice PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Mart 2019'da çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler