Sekiro: Shadows Die Twice'ın PC Sürümü İçin Kolay Mod Geldi

16.07.2019 09:02 Nursema Emre

 
Dark Souls ve Bloodborne gibi yapımlarla birlikte zorluğuyla anılan ve bu tür oyunlara aşina olmayanları cinnete sürükleyen Sekiro: Shadows Die Twice'da artık bir görevi tamamlamak isterken 904930 kere ölmeyeceksiniz. 
 
Bazı oyuncular bu tür bir oyuna kolay modun gelmesine karşı çıkmıştı nitekim Dark Souls ile artık bu sadistliğe alışmış oyunculardan bazıları Sekiro'yu kolay bile buluyordu. 
 
Bununla birlikte bazı oyuncular Sekiro'nun FromSoftware'in en zor oyunu olabileceğini düşünüyordu. Böyle zorluk seviyelerine aşina değilseniz veya böyle oyunlardan mazoşist bir zevk almıyorsanız artık yeni bir seçeneğiniz var "Kolay Mod".
 
İşte modun özellikleri: 
 
- Terror hasarı yüzünden ölmezsiniz. 
- Güçlü saldırı gücü, yüksek savunma ve dayanıklılık.
- Sonsuz ruh amblemi
- Düşmeden kaynaklı hasarı önleme.
 
Tender Box tarafından geliştirilen modu Nexus Mods'tan indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler