Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı

01.05.2024 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios’un üstlendiği devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 ön siparişlere açıldı. 21 Mayıs tarihinde çıkış yapması planlanan oyun, bölgesel fiyatlandırma ile beraber Steam platformu üzerinde 22.99 dolardan satışta. Bu yapım MENA bölgesine özel bir fiyatla bizlere sunuluyor.
 
Devam oyunu Unreal Engine 5 ile destekleniyor
 
 
 
Steam platformunda dolar bazlı satışın dışında, Xbox konsollarında Türk Lirası ile karşılaşıyoruz. Oyunun Xbox'ta 849 Türk lirasından satışta olduğunu aktarabiliyoruz. Ninja Theory stüdyosu tarafından geliştirilen devam oyununda aksiyon ve macera içerikleri daha fazla ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
İlk olarak 2019 yılında duyurulan yapım Unreal Engine 5 oyun motoruyla destekleniyor. The Game Awards 2023 sunumunda paylaşılan yeni fragmanla beraber oyun için heyecanlanıyor ve daha çok sinematik bir anlatımın olacağını aktarabiliyoruz. Oyun, belirtilen tarihte Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca ilk günden Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler