Serial Cleaners Oynanış Fragmanı

26.03.2021 06:33 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Draw Distance, izometrik kamera açısına sahip tek oyunculu gizlilik oyunu Serial Cleaners için kısa yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

1996 Fargo filmiden esinlenen yeni bir harita ve Psycho adlı yeni bir karakter gösteriliyor. Önceki oyun Serial Cleaner'dan Bob C. Leaner da görünüyor.
 
1990'larda geçen oyunda mafya için çalışan profesyonel bir suç mahalli temizleyicisinin rolünü üstleniyorsunuz. Göreviniz polislere yakalanmadan cesetleri ve delilleri ortadan kaldırmak. Devam oyunu dört farklı karakter, dört farklı perspektif ve dört farklı oynanış stili sunuyor. 

Serial Cleaners 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serial Cleaners Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Draw Distance Dağıtıcısı: Draw Distance Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler