Serinin Önceki Oyunlarına Sahip Olanlar Dark Souls 3'ü İndirimli Alacak

22.02.2016 21:16 Alkan Adakaner


   Dark Souls 3'ün Türkiye fiyatı ülkemizdeki bütün oyuncular için şok edici olmuştu. 179 TL'den satışa çıkan oyunun Dark Souls 2'ye göre 3 kat daha pahalıya satılmasına anlam verememiştik. Şimdiyse oyun için küçücük bir fırsat geldi.
 
    Resmi açıklamaya göre Dark Souls 1, Dark Souls 2 veya Dark Souls 2: Scholar of the First Sin'e sahip olanlar Dark Souls 3'te %5'lik bir indirim kazanıyor.Ben iki oyuna sahip olduğum için (DS 1 ve DS 2) % 8'lik bir indirim görünüyor. Deluxe Edition'a ise indirim % 6 görünüyor.
 
    Açıkçası bu indirimler oyunun fiyatı 3 katına çıktıktan sonra anlamsız diyebiliriz. Türkiye'deki oyuncular için fiyat hala pahalı. Bu arada Dark Souls 3'ü Playstation 4 için ön sipariş verenler ise soundtrack albümü ve dinamik tema kazanacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler