"Serinin Sıkı Hayranları, Yılda İki Tane Assassin's Creed Oyunu Çıkmasından Mutlu"

15.08.2014 12:38 Tunahan Başol


      Bildiğiniz gibi Ubisoft, bu sene yeni nesil için Assassin's Creed Unity'i, geride bıraktığımız nesil için ise Assassin's Creed Rogue'u geliştiriyor. Firmanın bir yılda aynı seriye ait iki oyunu piyasaya sürecek olması, genel kitle tarafından eleştirilse de, Assassin's Creed: Rogue yapımcısı Karl von der Luhe, serinin sıkı hayranlarının bu durumdan mutlu olduğunu söylüyor.
 
"İki oyun oynamaktan mutlu olan sıkı Assassin's Creed hayranları ve finansal nedenlerden dolayı hala yeni nesle geçememiş hayranlar var. Biz bu oyunu onlara sunuyoruz. Onlar PS3 veya Xbox 360'larında zorlayıcı bir Assassin's Creed oynayacak oldukları için minnettarlar."
 
     Geliştirici aynı zaman yeni nesle farklı, geçmiş nesle farklı oyun çıkarma kararını çok önceden aldıklarını belirtirken, bu durumu eleştirenlerin azınlıkta olduğunu söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Rogue Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler