Serious Sam 4, Bu Senenin Sonunda Geliyor!

05.03.2014 19:18 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının eski serilerinden Serious Sam'i en son 2011 senesinde Serious Sam 3: BFE ile görmüştük. Ortalama bir oyun olan Serious Sam 3: BFE'in sonrasında ciddi dostumuz Sam, arayı fazla uzun tutmuyor.
 
    Oyunun geliştiricisi Croteam'in CEO'su Roman Ribaric, oyunculara yeni bir mesaj gönderdi. Site üzerinden yayınlanan mesajda Ribaric, Serious Sam 4'ün bu senenin sonlarına doğru çıkacağını belirtti.
 
    Geçtiğimiz senenin yaz aylarında yapılan duyuruda oyunun PC'ye özel olarak geleceğini, Humble Bundle servisi aracılığıyla bağışlarla destekleneceğini okumuştuk. Croteam'in kararı hâla geçerli mi bilemiyoruz. Yeni haberleri çok yakında almaya başlarız gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 31 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler