Serious Sam: First Encounter Orijinal Sürüm 10$

05.08.2010 10:59 Alkan Adakaner


 
     Serious Sam: The First Encounter bir süre önce HD sürümü ile karşımıza çıkmıştı ve genel olarak oyuncular tarafından çok beğenilmişti. Peki oyunun HD olmayan orijinal sürümüne ne dersiniz?

     GOG.com'da The First Encounter'ın orijinal sürümünü 10 dolara satın alabilirsiniz. Üstelik oyunu satın aldıktan sonra soundtrack'ını da ücretsiz olarak indirme şansı yakalıyorsunuz.

     Eskisiyle yenisiyle Serious Sam hayranıyım ve sürüyle üzerime gelen yaratıkları öldürmekten bıkmadım diyorsanız The First Encounter'ın orijinal sürümünü buradan satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam HD Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler