Serious Sam’in Başındaki İsimlerden Alen Ladavac, Google Stadia Ekibine Katıldı

07.10.2019 12:15 Özgür Eroğlu


Serious Sam’in geliştirici stüdyosunun kurucularından olan Alen Ladavac, Google Stadia ekibine katıldı. Serious Sam ve The Talos Principle oyunlarıyla tanınan Croteam stüdyosunun kurucularından olan Alen Ladavac, 25 yıllık çalışmanın ardından artık Croteam’den ayrıldı ve Google Stadia ekibine katıldı.

Alen Ladavac, LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada, "Üzülerek söylüyorum ki, Croteam’deki sevgili arkadaşlarımla ve meslektaşlarımla yollarımı ayırdım. Hepinizi seviyorum. Sizinle geçirdiğim tüm güzel yılları ve yarattığımız harika şeyleri asla unutmayacağım. Artık Google Stadia için çalışacağım ve bu durum beni çok heyecanlandırıyor. Bir zamanlar imkansız olarak gözüken bu dönüm noktası projesinde çalışacağım için mutluyum.” cümlelerini kullandı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler