Severed Steel 20 Temmuz'da PlayStation Konsollarına Geliyor

11.06.2022 12:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Digerati ve geliştirici Greylock Studio, birinci şahıs nişancı oyunu Severed Steel'in 20 Temmuz'da PlayStation 5 ve PlayStation 4, 21 Temmuz'da Switch ve 22 Temmuz'da Xbox Series ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. Merge Games ayrıca bu yaz oyunun fiziksel bir sürümünü de yayınlayacak.
 
Severed Steel ilk olarak 17 Eylül 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Oyunun konsol sürümleri, Campaign, Firefight ve New Game + modları, 42 seviyeyi, 27 çeşit silahı ve PC sürümünde şu anda bulunan tüm temel oyun içeriğini oyunculara sunacak. 
 
PC sürümünde yer alan bölüm editörü, konsol sürümlerine dahil olmayacak. Ancak PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında kullanıcılar tarafından oluşturulan çeşitli içerikler oyunda yer alacak. Bu içerikler arasında sadece öne çıkanlar yer alacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Severed Steel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Greylock Studio Dağıtıcısı: Digerati Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BLAST Premier: Spring Final 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 2 Saat önce Steam’e 839 Milyon Dolarlık Dava: Rekabeti İhlal Ediyor! 13 Haziran PlayStation 5 Konsollarına Discord Sesli Sohbet Özelliği Geliyor 13 Haziran PlayStation Plus'a Haziran Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 13 Haziran Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler