Seyyar MMO: Ragnarok Online

03.04.2013 14:21 Ersin Kılıç

 
     Oyun içi ve oyun dışı etkinlikleriyle Türkiye’ye özel pek çok çalışmada bulunan Ragnarok Online Türkiye ekibi, şimdi de conventionları geziyor.

     RO ekibi önce İzmirCon’da boy gösterdi. Topluluk yöneticilerinin bulunduğu standda promokod ve poster dağıtan ekibin yanında getirdiği ve “KartonKafa” dedikleri delikli pano da oldukça ilgi gördü. Oyunlarındaki poring denen canavarların peluşları da gelen geçen herkese “Böyle canavar mı olur?” dedirtti.

     Gördükleri ilgiden ve oyuncularla görüşmekten memnun olduğunu belirten ekip, şimdi de Kontakt’a katılacaklarını açıkladı. 30 TL değerindeki promokodlardan dağıtacak olan ekip, yine kartonkafa ve peluşlarını da yanlarında getireceklermiş.

     Milyonlarca oyuncunun 10 yıldır oynadığı Ragnarok Online’a giriş yapacakların promokod için, zaten Ragnarok’ta olanların da hatıra niyetine fotoğraf çektirmek üzere standlarına uğramalarını tavsiye ediyoruz!
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ragnarok Online Renewal Platformlar: PC Geliştirici: Gravity Dağıtıcısı: Gravity Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler