Shadow Complex 2 Yolda!

Shadow Complex, keyifli oynanış dinamikleriyle büyük beğeni toplamıştı.
13.03.2011 23:45 Levent Polater

 
    Geçen sene sadece Xbox Live Arcade çıkışını yapan Shadow Complex, beklentilerin oldukça üstünde bir oyun olmuştu. Oyunu oynayıp tadı damağında kalanlara güzel bir haberimiz var şimdi. Oyunun devamı yapımcı firma tarafından ciddi bir biçimde düşünülüyor.
 
     Yapımcı ekipten Donald Mustard, kesinlikle Shadow Complex 2 yapmak istediklerini söylerken açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü:
 
    "Bunu açıklığa kavuşturmam gerekiyor. Daha fazla Shadow Complex olup olmayacağı değil sıradaki Shadow Complex'in ne zaman geleceği merak edilmeli."
 
    "Shadow Complex bizim bebeğimiz ve onu çok seviyoruz ve tek söyleyebileceğim çok harika şeyler üzerinde çalışıyoruz."

    Daha önce de Shadow Complex ekibi, devam oyunu ile ilgili harika fikirlerinin olduğunu söylemişlerdi. Mustard'ın sözleri de bunları destekler nitelikte. Shadow Complex 2 duyurusunun büyük ihtimalle E3'te gerçekleşeceğini düşünmekteyim. Şimdilik pusuda kalalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Complex Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cyanide Studio Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler