Shadow, Sonic Generations'ta Yer Alacak

Shadow en zorlayıcı düşmanlarımızdan birisi
13.09.2011 19:05 Alkan Adakaner


      4 Kasım'da Playstation 3, Xbox 360 ve 3DS için piyasaya çıkacak olan Sonic Generations'ta yeni bir karakter daha onaylandı. Shadow, Generations'ta Sonic'in düşmanı olarak yer alacak.
 
      Shadow the Hedgehog, Sonic'e benzer özellikleriyle dikkat çeken bir karakter. Sonic gibi hızlı e çevik olan Shadow başımıza çok iş açacak gibi görünüyor. Onunla ilk olarak Dreamcast'teki Sonic Adventure 2'de tanışmıştık.
 
     Metal Sonic ve Dr. Eggman'dan sonra karşımıza çıkan Shadow the Hedgehog'ın Sonic Generations'taki yer alacağı tasarımı aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 5 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 5 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler