Shadow Warrior Yeni Nesilde 60fps

30.05.2014 02:55 B.Onur Yıldız

 
     Oyun dünyasının efsanelerinden olan Shadow Warrior'un reboot'u yeni nesil konsollarda 60fps'de çalışacak ve oyunun çözünürlüğü PS4'te 1080p, Xbox One'da ise 900p olacak.
 
     Oyunun baş mühendisi olan Krzysztof Narkowicz­'in aktardığına göre, oyunu PS4'te 1080p yapabilmek için bir hayli uğraşılmış. Oyunu PS4'e 1080p olarak uyarlamaya çalışırken CPU kullanım sorunları yaşayan stüdyo, Shadow Warrior'ın mimarisinde çeşitli değişikliklere gitmek zorunda kalmış. 
 
     Shadow Warrior geçen yıl PC için piyasaya sürülmüştü ve yeni nesil için bu yaz çıkması bekleniyor. Oyunun geliştiricisi Hard Reset'ten tanıdığımız Flying Wild Hog gibi old-school oyunlardan anlayan bir stüdyo olunca beklentiler artıyor tabi ki.  
 
      
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Warrior Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler