Shadow of the Beast'in Çıkış Tarihi Göründü

11.11.2015 13:11 Tunahan Başol


     1980'li yıllarda Amiga'da boy gösteren ve oyun dünyasında efsaneleşen Shadow of the Beast bildiğiniz gibi yepyeni haliyle PlayStation 4'te boy gösterecek. Oyun hakkında uzun süredir bir haber çıkmamış olsa da oyunun yaşadığını PlayStation Store'daki sayfasından görebiliyoruz.
 
    O dönemde oyuncu olan kişilerin merakla beklediğini düşündüğümüz Shadow of the Beast'in mağaza sayfasında oyunun fiyatı ve çıkış tarihi gösterildi. Sayfadaki bilgilere göre Shadow of the Beast, 27 Ocak'ta 15.99£ fiyat etiketiyle oyuncularla buluşacak.
 
      Çıkış tatihi yakın olduğu için resmi duyuru kısa zamanda gelebilir. Fiyata bakılırsa oyun yalnızca indirilebilir olarak piyasaya çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Beast Platformlar: PS4 Geliştirici: Heavy Spectrum Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler