Shadow of the Colossus Filmi için Düğmeye Basıldı!

24.05.2012 12:07 Ersin Kılıç


     PS2 klasiklerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl Team ICO Collection paketi ile bir kez daha karşımıza çıkan Shadow of the Colossus'un filmi için düğmeye basıldı.
 
     Deadline sitesinin haberine göre Sony Pictures, Shadow of the Colossus'un beyazperde macerası için Chronicle'ın yönetmeni Josh Trank ile görüşüyor. Üç arkadaşın girdikleri bir mağarada süper güçlere kavuşmasını farklı bir dil ile anlatan Trank, Chronicle ile büyük bütçeli yapımlara kafa tutmuş ve hatırı sayılır bir başarı elde etmişti.
 
     Shadow of the Colossus'un filminin ise oyuna tam anlamıyla bağdaşacak bir yapıda olacağı belirtiliyor. Tabi film hakkında konuşmak için oldukça erken. Ama beklenen atmosfer elde edilirse, sinema salonlarına birçok oyun severi çekeceği kesin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler