Shadow of the Colossus PS4'e Geliyor

13.06.2017 04:35 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, E3 2017 basın konferansı esnasında yaptığı duyuru ile birlikte Shadow of the Colossus remake'in PS4'e geleceğini açıkladı.
 
   Shadow of the Colossus 2018'de PS4'e gelecek.
 
   Shadow of the Colossus'ta Wander adındaki karakterin, yasak topraklara girmeleri sonucu hayatı alınan Mono adındaki kıza tekrar hayat vermesi için 16 devi öldürmesi gerekir. Wander'in Agro adındaki atıyla, küçük kılıç ve yayıyla 16 devi zekasını kullanarak ve zayıf yönlerini bularak alt etmesi gerekmektedir.  
 
   Bluepoint Games ve SIE Japan Studio tarafından geliştirilen remake hakkında fazla bir detay açıklanmadı. İlerleyen aylarda paylaşılması bekleniyor. 
 
   Shadow of the Colossus ilk olarak Ekim 2005'te PlayStation 2 için çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Colossus Platformlar: PS4 Geliştirici: Blue Point Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler