Shadow of the Colossus Special Edition ve PS4 Pro Geliştirmeleri Duyuruldu

09.12.2017 22:29 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, Shadow of the Colossus remake için özel sürüm kutu setini duyurdu.

   $49.99 fiyata sahip olacak özel sürüm kutu setinin içeriği ise: kutu, kartpostallar, oyun diski ile birlikte SteelBook, basılı el kitabı, oyun içi dijital ekstralar (Ancient Bow, Cloak of Fate, “Spotted Steed” Agro skin), iki adet özel PS4 teması, avatar seti, dünya haritası ve çıkartmalar.
 
   Ek olarak, şirket PlayStation 4 Pro kullanıcıların Shadow of the Colossus remake'i oynarken iki mod arasında seçim yapabileceğini de duyurdu.
 
- Sinematik: Görüntü kalitesi üzerinde durur ve uyumlu 4K HDR ekran sahipleri için 30 fps'yi hedefleyen güzel bir dinamik 4K görüntü sunar.
- Performans: 60 fps'yi hedefleyen son derece akıcı bir kare hızı sunar.
 
   Shadow of the Colossus 6 Şubat'ta Kuzey Amerika'da, 7 Şubat'ta Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak.

   PlayStation 2, PlayStation 3 ve PlayStation 4 arasındaki grafik karşılaştırma videosunu ve PlayStation 4 Pro Sinematik veya Performans modu videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Colossus Platformlar: PS4 Geliştirici: Blue Point Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler