Shadow of the Eternals İptal Edilebilir

Shadow of the Eternals, CryEngine'i kullanıyor
31.05.2013 08:07 Alkan Adakaner


      Eternal Darkness: Sanity's Requiem adlı mükemmel oyunda yer almış bazı elemanların da yer aldığı Precursor Games'in yeni oyunu Shadow of the Eternals'ın Kickstarter kampanyası pek de iyi gitmiyor. Oyun için şu ana kadar sadece 114.000 dolar toplandı.
 
     1.350.000 dolar bağış toplanması beklenen oyunun yardım kampanyasının bu kadar yavaş ilerlemesi geliştiricilerin de moralini bozmuş gibi; çünkü Precursor Games yetkilileri eğer Kickstarter projesi başarıya ulaşmazsa oyunu tamamlamalarının zor olduğunu söylüyorlar. Yani oyun büyük ihtimalle iptal edilecek ve firmanın kendi sitesinden topladığı bağışlar da iade edilecek.
 
     Bakalım önümüzdeki 19 günde bir şeyler değişecek mi? Açıkçası hedeflenen miktara ulaşılmasını artık hiç kimse beklemiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Eternals Platformlar: PC Wii U PS4 Geliştirici: Precursor Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler