Shadow of the Tomb Raider PC Portunu Nixxes Software Üstlenecek

29.04.2018 22:09 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Square Enix, Eidos Montreal liderliğinde geliştirilen Shadow of the Tomb Raider'ın PC versiyonu portunu Nixxes Software'ın üstleneceğini açıkladı.
 
   Nixxes Software daha öncesinde Rise of the Tomb Raider ve Deus Ex: Mankind Divided PC portlarını da üstlenmişti.
 
   Square Enix ayrıca Nixxes Software'ın Shadow of the Tomb Raider'ın PC versiyonu için Nvidia ile birlikte çalışacağını da açıkladı. Belirtilene göre, Nvidia işbirliği oyunda PC platformunun gelişmiş oyun özelliklerini genişletecek ve özellikle GeForce 10 serisinin performans avantajlarını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olacak.
 
   Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Shadow of the Tomb Raider'da, Lara ölümcül bir ormanda hayatta kalmak, korkunç mezarların üstesinden gelmek ve hayatının en kara gününden aydınlığa çıkmak zorunda. Dünyayı Maya Kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışan Lara bu macerada çelikleşerek Tomb Raider'a dönüşüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler