Shadow of the Tomb Raider İndirime Girdi Ancak Oyunu Erken Satın Alanlar Bundan Memnun Değil

22.10.2018 17:46 Gazali Çetinkaya

Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül 2018 tarihinde çıkış yaptı ve Square Enix geçtiğimiz günlerde Steam'de oyunun standart sürümü için %34, Croft sürümü için %47 oranında bir indirime yaptı ancak oyunu ön sipariş ile ya da çıkışı ile alanlar indirimin bu kadar erken yapılmasından memnun değil.
 
Shadow of the Tomb Raider Steam'de son derece olumlu kullanıcı incelemesi ortalamasına sahipti ancak indirimden sonra 196 negatif kullanıcı incelemesi aldı ve çoğu da oyunun erkenden indirime girmesine tepki amaçlı yazılmış. Şu anda kullanıcı incelemesi ortalaması karışık olarak görünüyor.
 
 
 
Yorumlardan birkaçı:

"Çok kısa, oyun gerçek hayranları kullandıktan tam olarak bir ay sonra indirime girdi. Ekran hataları, çökmeler. Serinin büyük bir hayranıyım ama bu hayal kırıklığı yarattı."

"Çıkış yaptıktan bir ay sonra indirime girdi, dalga mı geçiyorsunuz"

Shadow of the Tomb Raider PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Tunahan'ın yapmış olduğu video incelemeyi buradan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler