Shadowkeep Genişlemesiyle Destiny 2 Toplamda 165 GB Depolama Alanı Gerektirecek

11.08.2019 16:09 Gazali Çetinkaya

 
Bungie'nin çok oyuncu odaklı birinci şahıs nişancı oyunu Destiny 2 halihazırda büyük bir oyun. Şu anda Battle.net üzerinde kapladığı alan 87 GB civarında ve Shadowkeep genişlemesiyle bu alan neredeyse iki katına çıkacak.
 
Bungie'nin gönderdiği mailde belirtilene göre, Shadowkeep genişlemesinin çıkışıyla birlikte Destiny 2 PC'de toplamda 165 GB sabit disk depolama alanı gerektirecek.
 
Shadowkeep 1 Ekim'de çıkacak ve yeni görevler ve maceralar, yeni bir yer ve zindan, kazanılacak yeni silahlar ve ekipmanlar, yepyeni bir Raid ve daha fazlasını oyuna ekleyecek. Şu anda PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de ön siparişte.
 
Steam demişken oyunun PC versiyonu 1 Ekim itibarıyla Battle.net'ten Steam'e taşınacak ve ana oyunun ismi Destiny 2: New Light olarak değiştirilerek oynaması ücretsiz olacak. Destiny 2: New Light temel modlar, etkinlikler ve ödüller dahil olmak üzere tüm birinci yıl içeriğine sahip olacak. Böylece ana oyunu ve Curse of Osiris ve Warmind genişleme paketlerinin parçası olarak eklenen içerikleri ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler