Shadows of the Damned'ın Aksiyon Dolu Videosu

Öldükten sonra hissettiği en büyük acı bu olsa gerek
09.03.2011 01:02 Gökhan Yılmaz

 
     Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami ve No More Heroes yapımcısı Suda 51 tarafından geliştirilen Shadows of the Damned'ın yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. GDC'de yayınlanan bu videoda önceki duyuru videosuna nazaran çok daha fazla kargaşa bulunuyor.
 
     "Garcia Hotspur herşeye sahip olan biriydi. Çok sağlam bir motorsiklet, şekil bir deri ceket ve ateşli bir kız arkadaş... Hepsi de cehennemden çıkma!" diye başlayan yeni tanıtım videosunda rock müziklerle bezenmiş bolca aksiyon, aşk, şeytan ve kan bulunuyor.
 
     Oynanış görüntülerinden ve oyun içi sahnelerden oluşan yeni tanıtım videosu ile ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler