Shakedown: Hawaii Wii U için Derecelendirildi

22.01.2020 12:41 Gazali Çetinkaya

 
Shakedown: Hawaii, ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından Wii U platformu için derecelendirildi.

Retro City Rampage'in devam oyunu olan 16-bit açık dünya macera oyunu Shakedown: Hawaii PlayStation 4, PS Vita, Switch, 3DS ve PC için çıkmıştı. Görünüşe göre Wii U versiyonu da yolda.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:
 

Kurumsal imparatorluğunu kur ve rekabeti yok et.
 
Shakedown: Hawaii, ana gorevler, yan görevler, arcade mücadeleleri ve imparatorluk inşası ile dolu 16-bitlik açık bir dünyada üç kahramanın hikayesini takip ediyor. Adayı yürüyerek, arabayla veya tekneyle keşfet. Her bir karesi alışveriş yapmak için dükkanlar, hırsızlık yapmak için evler, etkileşimde bulunmak için siviller ve keşfedilecek sırlarla dolu.
 
Sen... batmak üzere olan bir şirketin CEO'susun. Online alışverişler perakende mağazaların, ortak araba kullanımı taksilerin ve İnternet yayınları da videocuların sonunu getirdi. Şirketini kurtarmak için 'modern işletme' yöntemlerini öğrenmen gerek.

Misyonları tamamlayarak, işletmeleri satın alarak, rakipleri sabote ederek, araziyi 'yeniden imar ederek' ve koruma parası için dükkanları haraca bağlayarak kendi 'meşru' şirketini kur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shakedown: Hawaii Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vblank Entertainment Dağıtıcısı: Vblank Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler