Shank 2 Duyuruldu!

Shank'in öfkesi dinmek bilmiyor.
28.09.2011 12:04 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yıl çıkışını yapan Shank, içerdiği öğeler ile birçok oyuncudan geçer not almayı başarmıştı. İlk oyunda intikamını almaya çalışan Shank, anlaşılan ikinci oyunda da yepyeni bir maceraya yelken açacak.
 
     EA games, Las Vegas'ta düzenlediği özel bir konferansta Shank 2'nin duyurusunu gerçekleştirdi. Shank 2, tıpkı ilk oyunda olduğu gibi kısa bir süre önce EA games çatısı altına giren Klei Entertainment tarafından yapılıyor. 2012 yılında çıkacağı belirtilen oyunun geliştirildiği platformlar ise PC, PSN ve XBox live olarak açıklandı.
 
     Oyuna baktığımızda ise Shank 2'nin ilk videosunda komboların biraz daha hareketlendiğini görüyoruz. Ayrıca ilk oyundan aşina olduğumuz silahlarımız gene yanımızda. muhtemelen oyunda yeni silahlara da yer verilecektir. Online co-op seçeneğine de sahip olan oyunun duyuru videosuna ve ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shank 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler