Shank 2'den Yeni Oynanış Videosu

06.01.2012 15:09 Ersin Kılıç


     EA Games çatısı altına giren Klei Entertainment imzasını taşıyan Shank, bizi intikam ateşi ile yanan bir maceraya davet etmişti. Geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleşen Shank 2 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Bu kısa oynanış videosunda Shank'i gene aksiyonun içerisindeyken görüyoruz. Pompalı gibi silahlar dışında gene vazgeçilmez silahımız testere ve bıçaklarımız da yardımımıza koşuyor. Grafik ve oynanış olarak ilk oyunun izinden giden yapım gene co-op özelliği ile de ön plana çıkacak. 
 
     Henüz kesin çıkış tarihi belli olmayan ve PC, PSN, Xbox Live için satışa çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shank 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler