Shank ve DeathSpank'ın PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

06.10.2010 20:21 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz aylarda PS3 ve Xbox 360 çıkışını gerçekleştiren Shank ve DeathSpank'ın PC versiyonlarının çıkış tarihi de belli oldu.
 
     Gerek grafiksel olarak, gerek oynanış olarak oyunculara farklı bir deneyim sunan Shank ve oynanış olarak Diablo'ya, atmosfer olarak ise Monkey Island'ı andıran DeathSpank'ın PC versiyonları, aynı gün satışa çıkacak. Yapılan açıklamaya göre iki oyun, 26 Ekim'de dijital olarak satışa sunulacak.
 
      Bunların yanı sıra Steam, iki oyun için bir ön sipariş kampanyası başlatmış durumda. Shank ve DeathSpank için yapılan %10 indirimle birlikte oyunları $13.49'dan satan Steam, "Shank and Spank" adındaki iki oyunu içeren paketi %15 indirimle beraber $25'den satıyor. İndirimlerin bulunduğu sayfalara buradan ulaşabilirsiniz.
 
      Konsollarda bizlere eğlenceli vakitler yaşatan iki oyun, bakalım PC'de de başarıyı yakalayabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shank Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Klei Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler