Shaun White Skateboarding'in PS3 Sürümünde Sorun

25.10.2010 11:10 Alkan Adakaner

 
 
    Ubisoft ve Sony, Amerika'da, Shaun White Skateboarding'in Playstation 3 sürümünü baskı hatası nedeniyle toplatma kararı aldı.

    Bu hatanın yanlış bir sürümün basılması ile ilgili olduğu söyleniyor. Sony Computer Entertainment America perakende satış noktalarından oyunu geri çağırmaya başladı. Şu an Sony ve Ubisoft hatayı düzeltmek için birlikte çalışıyorlar.

     Neyse ki bu hata oyunun PS3 sürümünün çok gecikmesine neden olmayacak, çünkü oyuncular Perşembe günü oyunlarına tekrar kavuşabilecekler. Zaten oyun Avrupa'da Cuma günü piyasaya çıkıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shaun White Skateboarding Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler