Shenmue III Collector's Edition'ın İçeriği Tanıtıldı

06.09.2019 01:26 Özgür Eroğlu

 
Uzun süredir beklenen ve uzun süredir yapım aşamasında olan Shenmue III'ün çıkışına az bir zaman kaldı. Oyunun çıkışına az bir süre kalırken video oyun distribütörü Limited Run Games, Dreamcast içeren harika bir PlayStation 4 Collector Edition'ı bir tweetle duyurdu. 
 
Collecters Edition'ın içerisinde ise,  Dreamcast kılıfı, oyunun fiziksel bir kopyası, bazı yamalar ve çıkartmalar, iki taraflı bir ayna ve bir masa lambası ile birlikte geliyor. Ön siparişlerin 9 Eylül'de açılması bekleniyor, ancak henüz bir fiyat açıklanmadı. Shenmue III 19 Kasım'da PlayStation 4 ve PC için çıkması planlanıyor. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın.

Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor.

Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler